• Δημοφιλή στο Internet

    Άγης Βερουτης : Φαντάσου

    Άγης Βερούτης

    Άγης Βερούτης. Αρθρογράφος και Μηχανικός


    Φαντάσου η ενημέρωση να εξαρτιόταν μόνο από την τηλεόραση και τον έντυπο τύπο.

    Φαντάσου η τηλεόραση να ακρωτηριαζότανε σε 4 μόνο τηλεοπτικά κανάλια με ιδιοκτήτες της αρεσκείας της κυβέρνησης.

    Φαντάσου με εμπάργκο κρατικής διαφήμισης σε μη-φίλα-προσκείμενα μέσα ενημέρωσης και ΣΔΟΕ σε όσους διαφημίζονταν σε αυτά να στρίμωχναν τους νυν ιδιοκτήτες ώστε να έχαναν την ιδιοκτησία τους στις κρατικές τράπεζες οι οποίες μετά να τα πουλούσαν σε χαμηλές τιμές σε “επιχειρηματίες” της επιλογής της κυβέρνησης οι οποίοι θα τα αγόραζαν με χρήματα που θα τους δάνειζαν οι ίδιες οι τράπεζες που θα πουλούσαν αυτά τα ΜΜΕ.

    Φαντάσου να δημιουργούν χρήμα δίνοντας υπερτιμολογημένες κρατικές δουλειές οδικών δικτύων σε “φίλους” οι οποίοι να δανείζονται από κρατικά ελεγχόμενες τράπεζες για να τις ολοκληρώσουν και να πληρωθούν υπέρογκα κέρδη από τους φόρους σου.

    Φαντάσου οι ομάδες να πέρναγαν στα χέρια αυτών των “φίλων” και με διαγραφή των χρεών τους να έριχναν τρελό χρήμα στα θεάματα και την ικανοποίηση ανεγκέφαλων οπαδών που θα ψήφιζαν όποιον τους πει ο Πρόεδρας.

    Φαντάσου τα κρατικά μονοπώλια να πέρναγαν χωρίς να ανοίξει ο ανταγωνισμός ούτε να διασπαστούν, ατόφια στα χέρια των “φίλων” της κυβέρνησης.

    Φαντάσου τα συνδικάτα να τσακίζουν τους ανταγωνιστές των “φίλων”. Φαντάσου τους “Νέους Ολιγάρχες”! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν τους φαντάζεται μόνο. Προσπαθεί να τους φτιάξει κιόλας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τράπεζες: Προστασία για μεγάλες υποθέσεις απαιτούν οι θεσμοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Γιατί οι Κινέζοι θέλουν μαζί με την Εθνική Ασφαλιστική και την Εθνική Τράπεζα;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου επιβεβαιώνει το θάνατο του «εμποράκου»



    ΣΧΟΛΙΑ