• Top Stories

    Αδωνις: Η διάψευση του Βαξεβάνη από το «Ντυνάν» για τον αδελφό μου

    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Το 2008, ήταν η πρώτη και η μοναδική φορά -όπως αρχικά είχε υποστηρίξει και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ- όπου ο Λεωνίδας Γεωργιάδης πήρε χρήματα από το «Ερρίκος Ντυνάν», επιβεβαιώνει εγγράφως το νοσοκομείο, όπως επισημαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

    Το δημοσίευμα

    Η εφημερίδα Documento σε δημοσίευμά της πριν από λίγες ημέρες υπογράμμισε ότι ο Λεωνίδας Γεωργιάδης ήταν ένας από τους προμηθευτές του νοσοκομείου την περίοδο 2013-2014, «περίοδο δηλαδή που το ”Ντυνάν” βρισκόταν με το ένα πόδι στον γκρεμό και ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν υπουργός Υγείας».

    Η διάψευση

    Ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το εν λόγω δημοσίευμα, έσπευσε να το διαψεύσει λέγοντας ότι η μόνη φορά που έλαβε χρήματα από το «Ερρίκος Ντυνάν» ο αδελφός του Λεωνίδας ήταν το 2008, κάτι που επιβεβαίωσε και το ίδιο το νοσοκομείο σήμερα, με έγγραφη απάντησή του, ύστερα από σχετικό αίτημα του κ. Γεωργιάδη.

    «Μόλις παρέλαβα την επίσημη απάντηση του Ντυνάν για τις συναλλαγές του Λεωνίδα Γεωργιάδη. @KostasVaxevanis ξεκίνα να μετράς αποζημίωση», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, ποστάροντας και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου.

    Γεωργιάδης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Γεωργιάδης επιτίθεται στο Μαξίμου για την υπόθεση Μπογδάνου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης: «Αν ανοίξουν οι συνομιλίες, ο Καμμένος θα τρέμει την φυλακή»

     



    ΣΧΟΛΙΑ