• Πολιτική

    Ο Γιάννης Τσιρώνης στο Ηράκλειο: Τον υποδέχθηκαν με ντομάτες και ΜΑΤ

    • NewsRoom
    Γιάννης Τσιρώνης, αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

    Γιάννης Τσιρώνης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης


    Ένταση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (25 Μαΐου 2017) στο Τυμπάκι Ηρακλείου όπου ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης μετέβη, στο πλαίσιο τετραήμερης περιοδείας του που πραγματοποιεί στην Κρήτη.

    Αγρότες της περιοχής έστησαν σύμφωνα με το cretalive.gr μπλόκο στην είσοδο του Τυμπακίου αναμένοντας τον αναπληρωτή Υπουργό. Η πομπή που τον μετέφερε ωστόσο άλλαξε πορεία και προσέγγισε το χωριό από διαφορετικό δρόμο.

    Τσιρώνης

    Η ενέργεια αυτή ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να αναχαιτίσει τους αγρότες που βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Τυμπακίου όπου ο Αναπληρωτής Υπουργός κατευθύνθηκε ωστόσο βρήκαν μπροστά τους μια διμοιρία των ΜΑΤ να έχει παραταχθεί και να τους κλείνει την είσοδο.

    Ο υπουργός από την πλευρά του εξήγησε ότι δεν ήταν στο πρόγραμμα του να συναντηθεί σήμερα με όλους τους αγρότες της περιοχής αλλά με τους συνεταιρισμούς βιολογικών προϊόντων.

    Οι αγρότες σε ένδειξη διαμαρτυρίας πέταξαν ντομάτες εκφράζοντας την οργή τους ενώ επικράτησε ένταση.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ο Υπουργός αναμενόταν να επισκεφτεί τον Πύργο και τον Κουσέ Ηρακλείου ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων, Εμμανουήλ Κοκοσαλή. Λίγο αργότερα, στις 19:00 μμ θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών, επιχειρηματικούς και επιστημονικούς φορείς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών, στα Πεζά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Θερμή υποδοχή» στον Τ. Πετρόπουλο στο Ηράκλειο: Διαδηλωτές εισέβαλαν στον χώρο της εκδήλωσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Μαξίμου «θολώνει» τα νερά με non paper: Κατασκευασμένη η είδηση ότι άλλαξε γνώμη ο πρωθυπουργός για το χρέος

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Ένταση και επεισόδια με μολότοφ έξω από τη Βουλή (video)



    ΣΧΟΛΙΑ