• Πολιτική

    Βουλευτής ΝΔ: Αυτά για κατώτατο μισθό 751 ευρώ μόνο ο Τσίπρας και ο Σώρρας τα έλεγαν


    Έναν έντονο διάλογο είχαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μετά από έναν παραλληλισμό που έκανε ο πρώτος μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του… Αρτέμη Σώρρα.

    Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Αυτιάς κάλεσε τον Βασίλη Οικονόμου να απαντήσει αν μελλοντικά η Νέα Δημοκρατία θα φέρει τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, η απάντηση του βουλευτή ήταν (την επανέλαβε μάλιστα τρεις φορές): “Δεν είναι Σώρρας ο Μητσοτάκης”, και πρόσθεσε: “Αυτά ο Σώρρας τα’χε πει και ο Τσίπρας τα’χε πει”.

    Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την οργή του Κώστα Ζαχαριάδη, που έκανε λόγο για “ντροπή” και σχολίασε: “Δεν έχετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό να κάνουμε έναν διάλογο με επιχειρήματα”.

    Η διαφορά ανάμεσα σε Τσίπρα και Σώρρα, συνέχισε ο κ. Οικονόμου, ήταν ότι “ο Σώρρας θα έδινε και 20 χιλιάρικα σε κάθε οικογένεια”.

    Ότι γίνανε εκλογές, τον Σεπτέμβριο του ’15 γίνανε εκλογές”, αντέτεινε ο Κώστας Ζαχαριάδης, και διαμαρτυρήθηκε έντονα για το ότι τον εγκάλεσε, όπως είπε, “ότι είμαι εκπρόσωπος ενός κόμματος που πρόεδρός του είναι ο Σώρρας”, με τον Βασίλη Οικονόμου να κλείνει το θέμα τονίζοντας: “Δεν είπα ότι είστε ο Σώρρας, είπα όμως ότι η προεκλογική σας παροχολογία δεν διαφέρει από το στυλ Σώρρα”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλο το σχέδιο για τον νέο ΕΝΦΙΑ. Τι θα γίνει με τους φόρους επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτιά της ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της Marc– Στο 31,2% έναντι 15% του ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικαστική απόφαση για εισπρακτικές εταιρίες: Αποζημίωση για όσους δέχονται τηλεφωνήματα



    ΣΧΟΛΙΑ