ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα κείμενα των μνημονίων από τους θεσμούς βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος γύρος διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Κατά τη συνάντηση της Τρίτης η ελληνική πλευρά και οι δανειστές θα συζητήσουν θέματα που αφορούν την ενέργεια αλλά και το νέο υπερταμείο (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας). Από την πλευρά των δανειστών, μάλιστα, θα συμμετέχει μόνο το ευρωπαικό κομμάτι των θεσμών, καθώς η Ντ. Βελκουλέσκου αναμένεται να δώσει το παρών από αύριο.
Νωρίτερα πάντως, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιώργο Χουλιαράκη, Εφη Αχτσιόγλου, Γιώργο Σταθάκη και τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Λιάκο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ήμερα η συνάντηση με τους Θεσμούς – Τα αγκάθια και τα νέα σκληρά μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχεδόν 1 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων προς το Δημόσιο, τον Φεβρουάριο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο: 2 δισ. ευρώ κοστίζει στους Έλληνες γονείς η δημόσια «δωρεάν» παιδεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο
- Επίδομα παιδιού Α21 – Ποιοι θα πάρουν έως 560 ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου
- Δημοσκοπήσεις: Το «φάντασμα» της αυτοδυναμίας, η κατανομή των εδρών και η πιθανότητα για μετεκλογικές συνεργασίες
- Τιμές ενέργειας: Ρεκόρ 20 μηνών στη χονδρεμπορική με 211,76 ευρώ/MWh – Ντόμινο εξελίξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.