• Πολιτική

    Νέο συντροφικό μαχαίρωμα στον Κουρουμπλή, από τον Γιάννη Μουζάλα

    • NewsRoom
    Μουζάλας

    Γιάννης Μουζάλας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής


    Συνεχίζονται τα «συντροφικά μαχαιρώματα» προς το πρόσωπο του  Παναγιώτη Κουρουμπλή καθώς την Τρίτη ένας ακόμα συνυποψήφιός του στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας, αποφάσισε να επιτεθεί δημόσια στον πρώην υπουργό Ναυτιλίας.

    Έτσι, μετά τον Δημήτρη Παπαδημούλη, τον Σπύρο Δανέλλη και τον Κώστα Αρβανίτη, και ο Γιάννης Μουζάλας αποφάσισε να κατηγορήσει τον συνυποψήφιό του για την συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, κάνοντας λόγο για μια «απαράδεκτη συνάντηση». Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, μιλώντας στην εκπομπή «Εμπράκτως» στο Attica tv, υποστήριξε ότι «αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη, είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πως του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή. Αυτή η συνάντηση προσβάλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή»!

    Ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι το διακύβευμα των προσεχών ευρωεκλογών αποτελεί η ανάσχεση των ακροδεξιών ρευμάτων και η δημιουργία ενός νέου οικονομικού μίγματος στην Ευρώπη που θα επικεντρώνει στο κοινωνικό κράτος. «Η άνοδος της ακροδεξιάς οφείλεται στις πολιτικές λιτότητας που επεβλήθησαν από την Ευρώπη και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ακολουθήθηκαν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Η Εκκλησία στηρίζει τον Κουρουμπλή, οι Συριζαίοι ψυχορραγούν και λένε ανοησίες!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Παναγιώτης Σκουρλέτης συναντούσε το 2017 τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ