• Πολιτική

    Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Κασσελάκη και Πολάκη: Παύλο, αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης

    Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης


    Αγεφύρωτες, παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται ότι είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τον βουλευτή του κόμματος Παύλο Πολάκη, καθώς χθες άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους δυο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης λογομάχησαν έντονα κατά την έναρξη της συνεδρίασης του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον βουλευτή Χανίων, Παύλο αν δεν του αρέσει μπορεί να φύγεις.

    Η συνεδρίαση αφορούσε τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου και τη στάση του κόμματος στα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Πηγές ωστόσο της Κουμουνδούρου επισήμως διαψεύδουν το περιστατικό.

     

     

    Υπενθυμίζεται πως δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την προηγούμενη κόντρα ανάμεσα στους δύο με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

    Μετά από μια επεισοδιακή τότε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που επισκιάστηκε από τη διαφωνία του Βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη απέναντι στην κομματική γραμμή και στην συνέχεια την απειλή διαγραφής του να αιωρείται στον αέρα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε κατά τη δευτερολογία του πως «αν δεν γνώριζα τον Καπνισάκη και τον Πολάκη δεν θα ήμουνα στον ΣΥΡΙΖΑ», αναγνωρίζοντας εμμέσως την προσωπική συμβολή του Βουλευτή Χανίων στην επικράτησή του κατά την εσωκομματική κούρσα.

    Διαβάστε επίσης:

    Βρούτσης: «Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου» η 1η Φεβρουαρίου

    Κασσελάκης: Να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός άμεσα στα 900 ευρώ τουλάχιστον

    Κασσελάκης: Ολοκληρωμένο, μακρόπνοο εθνικό σχέδιο για τον τουρισμό



    ΣΧΟΛΙΑ