• Top Stories

    Νέο χαστούκι από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ: Προσπάθησαν να φανεί ότι ο πρώτος νεκρός έφτασε μετά το συντονιστικό

    • NewsRoom


    Με νέα στοιχεία που μαρτυρούν ότι η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών πριν από τη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, την περασμένη Δευτέρα,  επανήλθε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

    Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο κ. Γιαννάκος είπε ότι «ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο διακομίστηκε πριν από τις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας». Σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα είχε διακομιστεί σε έναν χώρο στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, ήταν απανθρακωμένος και μη αναγνωρίσιμος.

    Ο κ. Γιαννάκος πρόσθεσε ότι «ο δεύτερος έφτασε 23:45».

    Στη συνέχεια, ο κ. Γιαννάκος κατήγγειλε ότι «τη Δευτέρα η διοίκηση του νοσοκομείου προσπαθούσε να φτιάξει κάρτα ότι ο πρώτος νεκρός παρελήφθη 23:55, ακόμα, δηλαδή, και μετά τη διακομιδή του δεύτερου νεκρού, για να φαίνεται ότι στο συντονιστικό (σ.σ. η συνεδρίαση παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε μετά τις 23:30) δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί».

    Εξηγώντας γιατί μπορεί να μην έγινε η καταγραφή του νεκρού σε κάρτα το επίμαχο βράδυ, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι «στο Σισμανόγλειο γινόταν ένας πανικός. Έρχονταν οι τραυματίες τρεις-τρεις. Όταν ήρθε ο πρώτος νεκρός τον είδαν οι γιατροί και ήταν μη αναγνωρίσιμος, γι΄αυτό τον άφησαν στο θάλαμο και ασχολήθηκαν με τους τραυματίες».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΕΔΗΝ: Ο πρώτος νεκρός ήταν στο Σισμανόγλειο πριν τις 11 το βράδυ – Το γνώριζε ο Πολάκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ: Περιμέναμε μεγάλο αριθμό νεκρών από τις 22:30 της Δευτέρας



    ΣΧΟΛΙΑ