• Top Stories

    «Βόμβα» από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ: Περιμέναμε μεγάλο αριθμό νεκρών από τις 22:30 της Δευτέρας

    • NewsRoom


    Άλλη μια αποκαλυπτική μαρτυρία έρχεται να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης περί άγνοιας για τον αριθμό των νεκρών την περασμένη Δευτέρα στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αυτή τη φορά από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Μιχάλη Γιαννάκο.

    Μιλώντας στο Θέμα 104,6, ο κ. Γιαννάκος είπε ότι «το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου ήμουν στο Σισμανόγλειο, που από τις 10:30 – 11 παρά είχε προετοιμάσει χώρο για να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νεκρών».

    Η σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους υπουργούς στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής πραγματοποιήθηκε μετά τις 11:30 το βράδυ εκείνης της Δευτέρας.

    «Αυτό μου το επιβεβαίωσε μια ημέρα μετά ο αναπληρωτής διοικητής της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας, όταν βρέθηκα ξανά στο Σισμανόγλειο» πρόσθεσε ο κ. Γιαννάκος.

    «Έντεκα παρά είχαν ήδη ετοιμάσει χώρο για υποδοχή μεγάλο αριθμού νεκρών» είπε ξανά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ παραθέτοντας και όσα του είπαν γιατροί που βγήκαν από το χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών το μοιραίο βράδυ. «Μου είπαν ‘πρόεδρε ετοιμάζουμε το χώρο γιατί περιμένουμε μεγάλο αριθμό νεκρών’» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

    Αναρωτήθηκε, μάλιστα, «πώς ήταν δυνατόν να μην γνώριζε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ετοιμάζονταν να υποδεχθούν ένα κοντέινερ ψυγείο για πολλούς νεκρούς;».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σιωπηλή συγκέντρωση με κεριά, στη μνήμη των νεκρών από τις φωτιές, απόψε στο Σύνταγμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν υπάρχει μόνον ένα Μάτι, αλλά πολλά: Πάνω από 100.000 στρέμματα οι περιοχές αυθαιρέτων μόνο στην Αττική!



    ΣΧΟΛΙΑ