ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εναν πρώην υπουργό, μέλος του ΚΥΣΕΑ το 2003, φέρεται να κατονόμασε για χρηματισμό στην προμήθεια του C4I, μάρτυρας, που προσήλθε αυτοβούλως και κατέθεσε στον αρμόδιο ανακριτή.
Ο μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε πριν από ένα μήνα στον εφέτη ειδικό ανακριτή Δημήτρη Ορφανίδη, ο οποίος έρευνα την προμήθεια του συστήματος ασφαλειας των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, η οποία έγινε με απευθείας ανάθεση στην αμερικανική εταιρεία SAIC και υπεργολάβο τη SIEMENS.
Ο μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε στοιχεία για μίζες εμπλέκοντας ευθέως τον συγκεκριμένο πρώην υπουργό.
Ο εφέτης ειδικός ανακριτής, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, σκοντάφτοντας σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού, διαβιβάζει τις επόμενες ημέρες τη δικογραφία στη Βουλή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλίας Ψινάκης: Έπραξα το καθήκον μου, δεν ευθύνομαι για την τραγωδία στο Μάτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση κόλαφος για δικηγόρους, γιατρούς και ελεύθερους επαγγελματίες για τα POS
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: «Κύκνειο άσμα» της κυβέρνησης της αυταπάτης και του τυχοδιωκτισμού το σχέδιο προϋπολογισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.