ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυστρία: Ο πρόεδρος Βαν ντερ Μπέλεν ανέθεσε στην κεντροδεξιά, και όχι στην άκρα δεξιά, το σχηματισμό κυβέρνησης
Για άλλη μία φορά η επικεφαλής του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος Μεράλ Ακσενέρ προκαλεί με δηλώσεις της για τα ελληνικά νησιά.
Απευθυνόμενη στο ακροατήριό της η Ακσενέρ δήλωσε ότι «η Ελλάδα άπλωσε χέρι σε περισσότερα από 18 νησιά»
«Η Ελλάδα άπλωσε χέρι σε περισσότερα από 18 νησιά . Ο υπουργός Εξωτερικών βγήκε και είπε: “Υπάρχει κατάληψη αλλά αυτή δεν έγινε κατά τη διάρκεια της δική μας κυβέρνησης”» είπε χαρακτηριστικά η Ακσενέρ.
Η Μεράλ Ακσενέρ είναι ηγέτης ενός νέου εθνικιστικού πολιτικού σχηματισμού με το όνομα «Καλό Κόμμα».
Προέρχεται ωστόσο από τους κόλπους των Γκρίζων Λύκων. Θεωρείται ως η μοναδική που καταφέρνει να απειλεί ευθέως την παντοδυναμία του Ερντογάν και δεν είναι τυχαίο πως την αποκαλούν «σιδηρά κυρία» της Τουρκίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Hurriyet: Τουρκικά πλοία εμπόδισαν την προσέγγιση Καμμένου στα Ίμια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκόπια: Αισιόδοξος ο Ζάεφ – Πιθανή η υιοθέτηση ενιαίας εθνικής γραμμής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αβραμόπουλος: Λαϊκισμός και εθνικισμός απειλούν να «επαναβαλκανοποιήσουν» τα Βαλκάνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Πολιτόπουλος (Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης): Η «Βεργίνα» είναι έτοιμη για το επόμενο άλμα
- Η Μαρία της σιωπής, ο πλασιέ Τσίπρας, το δίδυμο των συνταξιούχων, οι μπαρουτιές του καναπέ και κάτι ψωροεκατομμύρια
- Καιρός: Τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.