ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV πραγματοποίησε υπερπτήση, σήμερα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 15:18 πάνω από την Κανδελιούσα στα 19.000 πόδια.
Νωρίτερα, στις 9:17 το πρωί, το ίδιο μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από τη νησίδα Αστακίδα Κάσου στα 19.000 πόδια.
Και στις δυο περιπτώσεις, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τατάρ: Δεν αποδεχόμαστε την πρόταση επιστροφής των Βαρωσίων στους ελληνοκύπριους
ΥΠΑ: Σε ισχύ από τη Δευτέρα οι νέες οδηγίες πτήσεων εξωτερικού για την είσοδο στην Ελλάδα
Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ δεν τηρεί ίσες αποστάσεις από κανένα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουίτκοφ και Κούσνερ είχαν «πολύ παραγωγικές» συνομιλίες με τον ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Το παρασκήνιο των «πιέσεων» Ερντογάν, η προσέγγιση του Χαφτάρ από την Άγκυρα και η στάση της Ελλάδας
- Alpha Bank – Πειραιώς: Γιατί καθυστερεί να αξιοποιηθεί το κουφάρι του Βωβού στον Βοτανικό
- Η αρχιτεκτονική του σερβιρίσματος: Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο ποτήρι για το κάθε κρασί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.