• Πολιτική

    Νέα καταδικαστική απόφαση κατά Πολάκη, για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος Γεωργιάδη

    Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Άλλη μια πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αυτή τη φορά με ενάγοντα τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

    Με την υπ’ αριθμ 442/20 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με δικηγόρο τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη καταδίκασε τον κ. Πολάκη σε 15.000 ευρώ, γιατί ψευδώς ισχυρίστηκε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε off shore εταιρία και μάλιστα ότι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως «ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς».

    Το δικαστήριο αναφέρει επί λέξει ότι πρόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη και υποχρεώνει τον κ. Πολάκη να αναρτήσει την καταδικαστική απόφαση στον λογαριασμό του στο Facebook.

    Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Παύλου Πολάκη και για όσα πρόσφατα ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός σε τηλεοπτική εκπομπή.



    ΣΧΟΛΙΑ