• Πολιτική

    Νέα ανησυχητικά συμπτώματα με την υγεία της Μέρκελ- Έκλεινε συνεχώς τα μάτια της (pics& video)

    • NewsRoom

    Άνγκελα Μέρκελ


    Ένα νέο περιστατικό με την Άνγκελα Μέρκελ κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, εντείνοντας ακόμη περισσότερο την ανησυχία για την υγεία της Καγκελαρίου, που τελευταία παρουσιάζει περίεργα συμπτώματα.

    Το τελευταίο περιστατικό παρατηρήθηκε σε εκδήλωση που εθεάθη η Καγκελάριος χθες και συγκεκριμένα στην ορκωμοσία της Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ, της εκλεκτής της, «ΑΚΚ», που διατηρεί τα ηνία του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, στο Βερολίνο.

    Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το γραπτό και φωτογραφικό ρεπορτάζ, η Καγκελάριος, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχε κλειστά τα μάτια, σαν να κοιμόταν. Μάλιστα, η Καγκελάριος «πιάστηκε» με κατεβασμένα βλέφαρα σε αρκετά στιγμιότυπα, είτε ήταν καθιστή, είτε όρθια.

    Άνγκελα Μέρκελ

    Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα, η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής, μετά από τρία περιστατικά, όπου σε δημόσιες εμφανίσεις της εθεάθη να τρέμει.

    Όπως αναμεταδίδει η εφημερίδα Bild, «Έκλεινε τα μάτια για δευτερόλεπτα, φαινόταν σαν να χανόταν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

    Στα δημοσιεύματα, επισημαίνεται, επιπλέον ότι χθες ήταν μια αρκετά ζεστή ημέρα, στοιχείο που ορισμένοι συνέδεσαν με τη χθεσινή εικόνα της Καγκελαρίου, υποστηρίζοντας ότι μπορεί η αδιαθεσία της να οφειλόταν σε αυτό.

    Άνγκελα Μέρκελ

    Η αίθουσα ήταν γεμάτη από κόσμο και η θερμοκρασία πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν υπήρχε κλιματισμός. Κι αυτό γιατί η ορκωμοσία της Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ, η οποία διαδέχτηκε την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δεν πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου. Εντός του κτιρίου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης και για το λόγο αυτό, η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του γειτονικού κτιρίου «Πάουλ Λέμπε», το οποίο δεν διαθέτει κλιματισμό.

    Στην ίδια εκδήλωση, η Άνγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε και πάλι να τρέμει πολύ εμφανώς, κάτι που έγινε ιδιαίτερα αισθητό τη στιγμή που ήταν όρθια και την μαγνητοσκοπούσαν οι κάμερες.

    Όπως είναι φυσικό, αυτό το νέο, παράξενο περιστατικό έχει ταρακουνήσει και πάλι την παγκόσμια κοινή γνώμη, που δεν θεωρεί καθόλου απίθανο το νέο αυτό στοιχείο να είναι μια ακόμη απόδειξη του προβλήματος της υγείας της.

    Υπενθυμίζεται ότι η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ έχει διαψεύσει ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας της και μπορεί να ασκήσει κανονικά τα καθήκοντά της.



    ΣΧΟΛΙΑ