• Πολιτική

    ΝΔ: Σκηνοθετημένο, με συγκεκριμένους στόχους, το «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός


    Για σκηνοθετημένο «διαζύγιο» κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις στους κόλπους της συγκυβέρνησης, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους».

    «Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο «διαζύγιό» του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους», αναφέρει συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

    Και συνεχίζει: «Γι’ αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα, ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Η αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει. Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ με τις 151 ψήφους εμπιστοσύνης – Σε ποιους ελπίζει ο Τσίπρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H απάντηση του Κουίκ στον Καμμένο: Στηρίζω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Καμμένος: «Όχι» σε ψήφο εμπιστοσύνης-Στηρίζω πρόταση μομφής της ΝΔ με έναν όρο



    ΣΧΟΛΙΑ