• Πολιτική

    ΝΔ: Προσυνεδριακή συζήτηση με θέμα «Ψηφιακή Επανάσταση – Κράτος φιλικό προς τους πολίτες»

    • NewsRoom
    ΝΔ

    ΝΔ


    Στο Χαλάνδρι την Δευτέρα 11 Απριλίου η δεύτερη Προσυνεδριακή Συζήτηση για το 14ο Συνέδριο της ΝΔ με θέμα: «Ψηφιακή Επανάσταση – Κράτος φιλικό προς τους πολίτες»

    Μετά την πρώτη Προσυνεδριακή Συζήτηση στο Αιγάλεω και το πρώτο Προσυνέδριο στη Θεσσαλονίκη, στην πορεία προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, την Δευτέρα 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Χαλάνδρι η δεύτερη Προσυνεδριακή Συζήτηση με θέμα «Ψηφιακή Επανάσταση – Κράτος φιλικό προς τους πολίτες».

    Ως ομιλητές θα συμμετάσχουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

    Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

    Η Προσυνεδριακή Συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τέννις Club Χαλανδρίου (Γαρυττού 13) στις 18:00.

    Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και του αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζελένσκι στη Βουλή: «Ελευθερία ή θάνατος» και το δικό μας σύνθημα

    Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα ζητήσει από τη Χάγη τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη 



    ΣΧΟΛΙΑ