ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκληρή κρητική προς την κυβέρνηση και τον πρώην συνεταίρο του Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο, ασκεί η ΝΔ μετά και τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγή του κανονισμού της Βουλή προκειμένου να μην διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ.
Η ΝΔ κάνει λόγο για εξόφθαλμο εκβιασμό του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος»
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.
Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Μαξίμου «έκλεισε το μάτι» στους ΑΝΕΛ, μετά τις απειλές Καμμένου – Θα υπάρξουν ανταλλάγματα;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμοι για κολοτούμπα οι ΑΝΕΛ μετά την «βοήθεια» από το Μαξίμου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καμμένος: Εγώ είπα στον Φωκά να πάει να πιει… γκαζόζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Θετικός πληθωρισμός στο 0,2% για τρίτο διαδοχικό μήνα
- Σκρέκας από Χαλκιδική: Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη της χώρας
- Δήμος Αθηναίων: Σφραγίσεις σε 38 καταστήματα για υπέρβαση κοινόχρηστου χώρου
- Ζελένσκι: Σήμερα οι συνομιλίες με 30 ηγέτες για εγγυήσεις ασφαλείας στο Παρίσι – Κρίσιμο το μήνυμα προς Τραμπ
