• Πολιτική

    ΝΔ: Μεταξύ fake news και παροχολογίας, ο Τσίπρας να ρωτήσει τους Κρητικούς και για τον ΒΟΑΚ

    • NewsRoom
    Τα γραφεία της ΝΔ

    Τα γραφεία της ΝΔ


    «15 Μαΐου η Κρήτη ψηφίζει», είναι το σύνθημα στο προωθητικό υλικό για την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, το οποίο όπως ήταν επόμενο – λόγω εντοπιότητας- έσπευσε να μοιραστεί μέσω των social media o Παύλος Πολάκης.

    Η περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη θα ξεκινήσει από την Πλατεία Κοτζαμπάση (Κεράδικα) στην αγορά των Χανίων. Θα ακολουθήσει συνάντηση με εθελοντές Εφορευτικών Επιτροπών για τις εσωκομματικές εκλογές της 15ης Μαΐου (Καλύβες Αποκορώνου) και το απόγευμα στις 18.00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, ξεκινώντας την περιοδεία του από την αγορά της Παλιάς Πόλης. Αμέσως μετά είναι προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Τσίπρας στην Επισκοπή και συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους (πλατεία της Πλάκας, Επισκοπή).

    «Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης επισκεπτόμενος τα Χανιά και το Ρέθυμνο», ήταν το δηκτικό σχόλιο της ΝΔ για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά και το Ρέθυμνο.

    Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, σηματοδοτώντας και επισήμως την έναρξη της 12μηνης προεκλογικής περιόδου που «κήρυξε» από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Πειραιώς (προ)καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ρωτήσει τους αγρότες που θα συναντήσει, για τις φοροελαφρύνσεις και τα πακέτα στήριξης που τους έχουν ήδη δοθεί.

    Τον καλεί επίσης να πει στους Κρητικούς και μία κουβέντα για τον ΒΟΑΚ (Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης), με την παράλληλη «υπόσχεση» να λάβει μέσα στους επόμενους μήνες πρόσκληση για τα εγκαίνια των εργοταξίων….

    Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

    «Σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης επισκεπτόμενος τα Χανιά και το Ρέθυμνο.

    Αν βρει λίγο χρόνο στα διαλείμματα μεταξύ fake news, παροχολογίας και fake υπολογισμών, του προτείνουμε να ρωτήσει τους αγρότες της Κρήτης για τις φοροελαφρύνσεις και τα πακέτα στήριξης με τα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ παλεύει με κάθε τρόπο να προστατεύσει το εισόδημά τους.

    Του προτείνουμε επίσης να ρωτήσει τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ. Για τις μελέτες που ΔΕΝ έγιναν επί των ημερών του, για τα χρονοδιαγράμματα που ΔΕΝ είχε, για τις χρηματοδοτήσεις που ΔΕΝ ήταν εξασφαλισμένες. Για όλα αυτά δηλαδή που άλλαξαν με την κυβέρνηση της ΝΔ. Έτσι ώστε εντός των επόμενων μηνών, όταν ο κ. Τσίπρας ξαναπάει στην Κρήτη, να τον προσκαλέσουμε και στα εγκαίνια των εργοταξίων»

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Αμπού Ντάμπι ο πρωθυπουργός – 4 δισ. σε επενδύσεις – 12 μεγάλα deal

    ΚΙΝΑΛ: Αγγίζουν τους 170.000 οι ψηφοφόροι που πήγαν στις κάλπες – Επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ στον τίτλο



    ΣΧΟΛΙΑ