ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρά προς την κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις επιθέσεις αναρχικών σε αστυνομικές δυνάμεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Σε ανακοίνωσή της, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι η βία και η ανομία έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ενώ κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Η κατάσταση με την βία και την ανομία έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο.
Αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων δέχθηκαν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη δολοφονικές επιθέσεις με στόχο την αφαίρεση της ζωής τους.
Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών, δημοσίως πια καταγγέλλουν τον αρμόδιο υπουργό κ. Τόσκα ότι αρνείται να τους δώσει την εντολή να συλλάβουν τους μπαχαλάκηδες. Και εκείνος, ζώντας εκτός τόπου και χρόνου, παραχωρεί συνεντεύξεις στις οποίες τα βρίσκει όλα καλώς καμωμένα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Καμμένος θα κρίνει το μέλλον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο παραλήρημα από τον Νίκο Καρανίκα: «Αμόρφωτα εθνίκια» οι συγχωριανοί του που «ουρλιάζουν για τον Μέγα Αλέξανδρο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση Prorata: Προβάδισμα 8 μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξενία Ναυπλίου: Απορρίφθηκε ο χαρακτηρισμός του ως μνημείο – άδηλο το μέλλον του
- Διευρύνεται το επίδομα μετεγκατάστασης σε έξι ακόμη Νομούς- Ποιοι και πού δικαιούνται έως 10.000 ευρώ
- Golden Yachts: Δύο σκάφη του ναυπηγείου Πάρη Δράγνη στα πιο ακριβά για ναύλωση το 2026 με 1,2 εκατ. την εβδομάδα
- Όλα τα σενάρια και οι «φωνές» για μποϊκοτάζ του Μουντιάλ 2026