Πολιτική

ΝΔ: Η κοινωνική πολιτική για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κούφια λόγια και ανούσιες μεγαλοστομίες

  • NewsRoom
ΝΔ: Η κοινωνική πολιτική για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κούφια λόγια και ανούσιες μεγαλοστομίες

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι για την αξιωματική αντιπολίτευση η κοινωνική πολιτική είναι κούφια λόγια και ανούσιες μεγαλοστομίες» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για το παιδιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, και το voucher 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού από τους εκπαιδευτικούς.

«Η ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ σε κρίσιμα ζητήματα είναι απόλυτα ξεκάθαρη για την αντίληψή του σχετικά με την κοινωνική πολιτική. Μόνο τις τελευταίες ώρες, οι βουλευτές του κυρίου Τσίπρα ψήφισαν “παρών” στη σύμβαση δωρεάς για παιδιατρικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και καταψήφισαν τη στήριξη όλων των εκπαιδευτικών μας με voucher 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού» αναφέρει στην ανακοίνωση η ΝΔ.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι για την αξιωματική αντιπολίτευση η κοινωνική πολιτική είναι κούφια λόγια και ανούσιες μεγαλοστομίες. Όταν, όμως, έρχεται η κρίσιμη ώρα των πράξεων, ο κύριος Τσίπρας και τα στελέχη του αναζητούν προφάσεις για να μην στηρίξουν πρωτοβουλίες όπως το να έχουν ένα σύγχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο τα παιδιά στη Βόρεια Ελλάδα ή να μπορούν όλοι οι δάσκαλοι να αποκτήσουν με μικρότερο ή και με καθόλου κόστος τεχνολογικό εξοπλισμό» προσθέτει η ΝΔ και καταλήγει:

«Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται τη Βουλή των Ελλήνων αποκλειστικά και μόνο ως πεδίο για φτηνά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του Αλέξη Τσίπρα και όχι ως σημείο αφετηρίας για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσει να νομοθετεί και να υλοποιεί παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν άμεσα την καθημερινότητα όλων των Ελλήνων».

Διαβάστε επίσης

Σταύρος Κοντονής: Ακραίο σημείο διαπλοκής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η προεκλογική αλλαγή του Ποινικού ΚώδικαΣΧΟΛΙΑ