ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λατινοπούλου: Σφοδρή επίθεση στην φον ντερ Λάιεν στο Ευρωκοινοβούλιο – «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρατσίστρια από σας»
«Το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου υπέρ της επείγουσας σύστασης Ειδικού Διεθνούς Δικαστηρίου, προκειμένου να ασκηθεί δίωξη κατά του Β. Πούτιν και του Α. Λουκασένκο πέρασε με 472 ψήφους υπέρ, 19 κατά, ενώ 33 ευρωβουλευτές απείχαν από την ψηφοφορία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και σημειώνει: «Ανάμεσα στις εξαιρέσεις από τη συντριπτική πλειοψηφία και 4 ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Δ. Παπαδημούλης, Σ. Κούλογλου, Ε. Κουντουρά και Α. Γεωργούλης που απείχαν».
Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Αναμένουμε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει εάν θεωρεί ότι ο πρόεδρος Πούτιν διαπράττει εγκλήματα πολέμου κι αν θα πρέπει να οδηγηθεί ενώπιον ειδικού δικαστηρίου ή αν εντάσσεται κι αυτό στην επαμφοτερίζουσα στάση που έχει κρατήσει από την πρώτη στιγμή της ρωσικής εισβολής».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς κοντέινερ στον κόσμο πάνω από 400 μέτρα
- Άδωνις Γεωργιάδης: Διαψεύδει ότι ζητήθηκε αλλαγή στην ώρα θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
- Θωμάς Καζάκος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: «Η ναυτιλία δεν πρέπει να κρατείται όμηρος»
- Καρυστιανού για θάνατο Μαζωνάκη: «Η κβαντική τεχνολογία είναι το μέλλον της ιατρικής» – Τι απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.