• Πολιτική

    ΝΔ για το «άδειασμα» Δρίτσα από ΣΥΡΙΖΑ: Τους πήρε μια μέρα για να βγάλουν ανακοίνωση

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία αδειάζει τον βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα για τις δηλώσεις του για την 17Ν.

    Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για καθυστέρηση στην έκδοση της ανακοίνωσης και επιτίθεται στην Κουμουνδούρου για συμμετοχή στελεχών της στις πορείες υπέρ του Κουφοντίνα, σημειώνοντας πως οι δηλώσεις Δρίτσα δεν ήρθαν από το πουθενά, αλλά είναι συνέχεια των παραπάνω.

    Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

    «Χρειάστηκε να περάσει μια μέρα από τις προσβλητικές για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους και ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος δηλώσεις του κ. Δρίτσα, προκειμένου να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για αυτήν από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία και εξακολουθεί να καλεί την Πολιτεία να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον Δ. Κουφοντίνα.

    Την ίδια στιγμή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες -εν μέσω πανδημίας μάλιστα- κι όλοι θυμούνται τις ειδικές συνθήκες κράτησης σε αγροτικές φυλακές για τον πολυϊσοβίτη επί διακυβέρνησης Τσίπρα.

    Η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά. Είναι συνέχεια όλων των παραπάνω».

    Διαβάστε ακόμη:

    Στην Αθήνα το ζεύγος Μακρόν για την 25η Μαρτίου

    Άδειασμα ΣΥΡΙΖΑ σε Δρίτσα: Ατυχής η δήλωση για τη 17Ν – Μας χωρίζει άβυσσος με την τρομοκρατία

    Κώστας Μπακογιάννης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει τον Κουφοντίνα ως σημαία ευκαιρίας



    ΣΧΟΛΙΑ