ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να σβήσει την φωτιά που άναψε χθες με την δήλωσή του για την 17Ν ο Θοδωρής Δρίτσας σπεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την διορθωτική δήλωση από τον ίδιο τον κ. Δρίτσα, ανακοίνωση εξέδωσε και η Κουμουνδούρου, στην οποία αναφέρει:
«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
«Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει:
«Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».
Διαβάστε ακόμη:
Κώστας Μπακογιάννης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει τον Κουφοντίνα ως σημαία ευκαιρίας
«Φωτιά» από την δήλωση Δρίτσα για «17Ν» – Να πάρει θέση καλεί τον Τσίπρα η ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τάκης Κανελλόπουλος: «Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχουμε είναι να πείσουμε τους άλλους να γίνουν πλούσιοι αργά, όχι σε μια μέρα»
- Βρετανία: Παρουσίαση της ελληνικής αγοράς εργασίας από τη Ν. Κεραμέως στο London School of Economics
- Στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών το ουκρανικό drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών – μελών της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.