• Πολιτική

    ΝΔ για την υπόθεση βλημάτων: Σας εκθέτει ο μεσάζων με την κατάθεση του!

    • NewsRoom


    Την πεποίθηση ότι εκτίθενται ο Πάνος Καμμένος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους χειρισμούς τους για τα εξοπλιστικά στη Σαουδική Αραβία, διατηρεί η ΝΔ, ύστερα από την κατάθεση του μεσάζοντα, Βασίλη Παπαδόπουλου.

    «Εκτίθενται με όσα δήλωσε στην κατάθεση του ο μεσάζων» σημειώνουν χαρακτηριστικά αρμόδιες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ παράλληλα, εξηγούν: «Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος ομολογεί, μεταξύ άλλων, ότι δεν κατέθεσε ποτέ τα πιστοποιητικά τελικού χρήστη που ήταν αναγκαία για να ολοκληρωθεί νόμιμα η πώληση των βλημάτων. Ακόμη, παραδέχεται ότι είχε συναντήση με τον κ. Καμμένο για να διερευνήσει την πιθανότητα αγοράς στρατιωτικού υλικού, ενώ επικοινώνησε στη συνέχεια μαζί του και με sms για να τον προειδοποιήσει σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής της υπόθεσης λόγω της επίσκεψης των πραγματικών εκπροσώπων της Σαουδικής Αραβίας».

    Τέλος, οι ίδιες πηγές καλούν τον κ. Καμμένο να απαντήσει στο αν εμμένει στην άποψη του ότι δηλαδή, με τον Παπαδόπουλο «δεν είχε καμία σχέση» και ότι η επιχειρούμενη πώληση των βλημάτων έγινε νόμιμα και χωρίς μεσάζοντες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός στη Βουλή: Έξαλλος ο Κασιδιάρης με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ! – Επενέβη η φρουρά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας για Τουρκία: Αν εκμεταλευθεί το περιστικό με τους Έλληνες στρατιώτες, θα αποβεί εις βάρος της

     



    ΣΧΟΛΙΑ