• Πολιτική

    ΝΔ για Κασσελάκη: Ας πει στον σκηνοθέτη του να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών βουλευτών του

    • NewsRoom
    ΝΔ

    ΝΔ


    «Αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους», το σχόλιο της ΝΔ για το σόου του Στέφανου Κασσελάκη στο πατρικό της θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

    Το σπίτι όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του προτού εισέλθει στο εσωτερικό του με την οικοδέσποινα να τον υποδέχεται αιφνιδιασμένη, είναι το πατρικό της Ελένης Μεϊκοπούλου, θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, ο οποίος ήταν παρών στην επίσκεψη Κασσελάκη στους πλημμυροπαθείς της πόλης.

    «Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο. Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους» υπογραμμίζει για το θέμα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

    Διαβάστε επίσης

    Δημοσκόπηση Prorata: Κοντά στην εκλογή από τον πρώτο γύρο Χαρδαλιάς – Μπακογιάννης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αύριο

    Χαρδαλιάς: Στις 8 Οκτωβρίου σας ζητώ να μου δώσετε την ευθύνη για όσα χρειάζεται η Αττική μας

    ──────────────────

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ