• Πολιτική

    Νάσος Παπαργυρόπουλος: Τάσσομαι στο πλευρό του Στέφανου – Να αντιμετωπίσουμε τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών

    • NewsRoom

    Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τον Στέφανο Κασσελάκη


    Ανάμεσα στους υποψηφίους που διεκδικούν μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι και ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος.

    Ο επιχειρηματίας ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη στα social media και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους τάσσεται στο πλευρό του.

    «Τάσσομαι στο πλευρό του Στέφανου για να αποτελέσω κι εγώ ενεργό κομμάτι της αλλαγής που έχουμε όλοι οραματιστεί. Για αξιοκρατία, δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία και μια καλύτερη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

    Αναλυτικά η ανάρτηση του επιχειρηματία

    «Τάσσομαι στο πλευρό του Στέφανου για να αποτελέσω κι εγώ ενεργό κομμάτι της αλλαγής που έχουμε όλοι οραματιστεί. Για αξιοκρατία, δικαιοσύνη, πραγματική δημοκρατία και μια καλύτερη ζωή.

    Για να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια, η απαισιοδοξία, η ανασφάλεια, τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών, η πλασματική ανάπτυξη που βρίσκεται μόνο στα χαρτιά, η εγκατάλειψη της επαρχίας και του αγρότη, η εγκληματικότητα και οι γυναικοκτονίες.

    Είσαι δεν είσαι μέλος, 14 Απριλίου μπορείς πλέον online να αποφασίσεις εσύ ποιοι θες να σε εκπροσωπούν στην Ευρώπη. Μπορείς να δώσεις την ευκαιρία και σε νέους ανθρώπους, σε νέα μυαλά, να πάρουν τη σκυτάλη.

    Εγώ θα είμαι στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα. Έστω κι αν δεν μπορείς ή δεν θες να με στηρίξεις, δώσε πέντε λεπτά απ το χρόνο σου για να επιλέξεις αυτόν που θεωρείς καλύτερο».

    Διαβάστε επίσης:

    Ανδρουλάκης: «Το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη για την οικονομία είναι σχέδιο ανισοτήτων» – Συνάντηση με Στουρνάρα 

    ΝΔ: Υποψήφιοι ευρωβουλευτές ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος και η γιατρός Νουρτζάν Σούλογλου

    Στίγκας: Στηρίζω και αγκαλιάζω όλους τους βουλευτές των Σπαρτιατών



    ΣΧΟΛΙΑ