• Πολιτική

    Νάσος Παπαργυρόπουλος: Γιατί θέλω να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

    Παπαργυροπουλος

    Νάσος Παπαργυρόπουλος


    Με ένα βίντεο στα social ο επιχειρηματίας γιος του Αργύρη Παπαργυρόπουλου και πρώην παίκτης Survivor, Νάσος Παπαργυρόπουλος, εξηγεί τους λόγους οι οποίοι τον παρακίνησαν να στείλει αίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να είναι υποψήφιος… για υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος

    Οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ανάμεσά τους είναι το όνομα του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «πρόκειται για υποψηφίους, που έχουν ξεχωρίσει για το ακαδημαϊκό, επαγγελματικό, αλλά και κοινωνικό τους έργο και που προσδοκούν να βοηθήσουν τη χώρα μας και από μία νέα θέση, ως μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

    Από την πλευρά του, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο βίντεο του εξηγεί πως «δεν μίλησα με κανένα πολιτικό αρχηγό και με κανένα κόμμα.

    Είδα μια ανοικτή πλατφόρμα που είχε δημιουργήσει ο Στέφανος, και πιστεύω ότι αυτές οι ανοιχτές διαδικασίες προσδιορίζουν καλύτερα εμένα και γενικότερα την Ελλάδα. Αυτό που κάνουν τα παραδοσιακά κόμματα όπου οι λίγοι επιλέγουν για τους πολλούς, δεν γίνεται εδώ.

    Τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση οι πολλοί μπορούν να επιλέξουν αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στην ευρωβουλή», προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «ήθελα πρώτα να με επιλέξει σε μια πρώτη φάση ο Έλληνας πολίτης και μετά εάν δούμε ότι πράγματι με θέλει να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο».

    Διαβάστε επίσης:

    Δόμνα Μιχαηλίδου: Προχωράμε σε νέα γενναία αύξηση του κατώτατου μισθού

    Κασσελάκης: Η κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή

    ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα για τις Ευρωεκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ