ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη για τον υπόγειο μηχανισμό λάσπης και μαύρης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ των Νέων, του Protothema.gr και της Political που ερευνούν αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.
«Ακόμα περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη να κατονομάσει τους επώνυμους αρθρογράφους, τους οποίους κατήγγειλε ως διαχειριστές δεκάδων λογαριασμών, μεταξύ των οποίων και των επίσημων λογαριασμών του κ. Τσίπρα. Ακόμα περιμένουμε να σπάσει η επταήμερη αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για τις εν λόγω αποκαλύψεις που τον αφορούν» προσθέτει, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ περιμένει να δοθούν απαντήσεις για όλο αυτό “το δυσώδες κύκλωμα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: Συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη
Καιρίδης: Συνεννόηση και συνεργασία με την Τουρκία στη διαχείριση του μεταναστευτικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Anti-drone συστήματα ασφαλείας στις φυλακές έως το τέλος του 2026
- Χανιά: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 18χρονη μητέρα που κακοποίησε το βρέφος της
- ΗΠΑ: Μειώθηκαν σημαντικά οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας την εβδομάδα της Labour Day
- Τουρκία: Υπέρ της νέας προεδρικής υποψηφιότητας του Ερντογάν τάσσεται το AKP – Εκλογές στις 14 Μαΐου του 2028
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.