ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι εκπλήξεις Εξάρχου, η Γκίλφοϊλ και τα 2 αμερικανικά funds, οι κερδοσκόποι της Τρ. Πειραιώς και η ΕΚ, το joint venture Στάσση – Μυτιληναίου, η αγωγή 133 εκατ. κατά Παυλίδη, η χαρά του Σαμαρά των ταυτοτήτων, και τι συμβαίνει με τον Σταθοκωστόπουλο και τις ρευματοκλοπές
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε ανάρτηση για τον νέο δρόμο Βονιτσα – Λευκάδα με παράκαμψη του Αγίου Νικολαου, που παραδόθηκε σήμερα Κυριακή 10 Αυγούστου στην κυκλοφορία, έργο του ομίλου AKTOR.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει στην ανάρτησή του:
«Κι όμως, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις και μάλιστα καλές. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι τα πρώτα αυτοκίνητα ταξίδεψαν στη νέα παράκαμψη του Αγίου Νικολάου στον οδικό άξονα Βόνιτσα – Λευκάδα. Ένα ακόμα έργο που ολοκληρώθηκε, συνδέοντας τη Λευκάδα με το ‘Ακτιο. Και ειδικά αυτήν την περίοδο εξυπηρετώντας και τους επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η Ελλάδα βαδίζει μπροστά. Συνεχίζουμε».
Διαβάστε επίσης
Σκέρτσος: Κάτι αλλάζει και στην ελληνική αγορά εργασίας – Οι 3 πολιτικές της κυβέρνησης
Λίνα Μενδώνη: Έργα άνω των 20.000.000 ευρώ υλοποιεί το Υπουργείο Πολιτισμού στη Σάμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Qualco, ΔΑΑ, ΕΤΕ, Jumbo
- Συναγερμός για τη Μάρω Κοντού: Oι δύο εκδοχές για το μαχαίρι του 90χρονου – Πώς τον αντιλήφθηκε ο security στο «Αττικόν»
- ΝΑΤ: Από 18 έως 30 ετών ο ένας στους τρεις Έλληνες ναυτικούς
- Η MSC Cruises του Τζ. Απόντε σε συζητήσεις για την κατασκευή 4 κρουαζιερόπλοιων στο ναυπηγείο Meyer Werft
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.