ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Κοζάνη και τα Ιωάννινα επισκέπτεται σήμερα και αύριο, Σάββατο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στην Κοζάνη με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς και θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για την πορεία της απολιγνιτοποίησης και της δίκαιης μετάβασης.
Στην συνέχεια θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ και τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Το Σάββατο, στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με νέους.
Διαβάστε ακόμη:
Αλέξης Τσίπρας: Ο κύριος Μητσοτάκης ζει στον δικό του κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι πολύπλευρες επενδύσεις του Πέτρου Παναγιωτίδη τον καθιστούν πλέον «μεγάλο πρωταγωνιστή» της ναυτιλίας
- Γιώργος Φλωρίδης στο mononews: Οι Ποινικοί Κώδικες του Τσίπρα έβγαλαν αθώα όλη τη μεγάλη παραβατικότητα της χώρας
- Lamda: Τι έρχεται στα malls του Ελληνικού – Τα ενοίκια-φωτιά και τα μεγάλα ονόματα των μισθωτών
- Τράπεζα Πειραιώς: Τέσσερις οίκοι βλέπουν ισχυρό 2027 – Τιμές στόχοι έως 12,50 ευρώ και υψηλότερα μερίσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.