• Πολιτική

    Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Μετά τον Απρίλιο όλα ανοιχτά για τις εκλογές

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει μήνυμα για το 2023

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Την ημερομηνία των εκλογών του 2023 θέλησε να εκμαιεύσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη σημερινή παρουσία των πολιτικών στο Προεδρικό Μέγαρο για τις ευχές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το νέο έτος.

    Ο κ. Κουτσούμπας ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη αν έχει αποφασίσει για την ημερομηνία που θα γίνουν οι εκλογές.

    Ο πρωθυπουργός απάντησε πως «μετά τον Απρίλιο όλα είναι ανοιχτά», αλλά ο κ. Κουτσούμπας επέμεινε και ρώτησε «πότε ακριβώς;»

    «Μία εβδομάδα πριν, μία εβδομάδα μετά τι σημασία έχει, αφού εσείς είστε έτοιμοι, όπως λέτε», απάντησε ο πρωθυπουργός.

    Υπενθυμίζεται πως στο μήνυμά του για την πρωτοχρονιά, ο κ. Μητσοτάκης είχε αναφέρει πως η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού θα έρθει νωρίτερα φέτος, την 1η Απριλίου αντί για την 1η Μαΐου, όπως το 2022.

    Πάντως, ο πρωθυπουργός έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η επιτάχυνση της διαδικασίας για την αύξηση του κατώτατου μισθού δεν έχει να κάνει με το ζήτημα των εκλογών. Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η μετάθεση της αύξησης κατά ένα μήνα σχετίζεται με το τέλος του α’ τριμήνου, ενώ τον Απρίλιο ξεκινά η τουριστική περίοδος, με πολύ κόσμο να απασχολείται στον τουριστικό κλάδο.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Δεν έχει σχέση με τις εκλογές η αύξηση του κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου

    Η ημερομηνία έκπληξη για τις εκλογές, η influencia social του κ. Τσίπρα, οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της νέας απογραφής και οι φωτιές που άναψε ο Μπισμπίκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα αύξηση κατώτατων μισθών από την 1η Απριλίου



    ΣΧΟΛΙΑ