ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Γεωργιάδης ανάρτησε δηλώσεις του από το 2009 και προειδοποιεί για τις εκλογές: Όταν μίλαγα τότε για έξοδο από τις αγορές γέλαγαν – Τον Μητσοτάκη και τα μάτια μας
Η ανακοίνωση για τον κατώτατο μισθό δεν έχει σχέση με τις εκλογές, θέλω να το αποσαφηνίσω, ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους, προσερχόμενος στο προεδρικό μέγαρο,
Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η μετάθεση της αύξησης κατά ένα μήνα σχετίζεται με το τέλος του α’ τριμήνου, ενώ τον Απρίλιο ξεκινά η τουριστική περίοδος, με πολύ κόσμο να απασχολείται στον τουριστικό κλάδο.
Χθες, ο πρωθυπουργός, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, έκανε αναφορά στα θετικά βήματα που έγιναν το 2022 για τη χώρα αλλά και σε αυτά που έρχονται το 2023, με βασικότερο την αύξηση του κατώτατου μισθού. «Από την 1η Απριλίου, νωρίτερα από πέρυσι, θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός», είπε.
Διαβάστε επίσης
Συνάντηση Τσίπρα με τον νέο Πρόεδρο της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα
Πρωτοχρονιά 2023: «Καλή Χρονιά» από την οικογένεια του Κ. Μητσοτάκη – Η οικογενειακή φωτογραφία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστρία: Ηλικιωμένος σκότωσε σύζυγο και κόρη και αυτοκτόνησε
- Impact Series: Η Ασφαλής Τεχνητή Νοημοσύνη και το Μέλλον της Εργασίας στον θεσμό διαλέξεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
- Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Νέα επιχειρηματική κίνηση από το ζευγάρι – Ποια η σύνδεση με τον Μπραντ Πιτ
- Παπαστεργίου: «Συνεργαζόμαστε για τη διασφάλιση των υποθαλάσσιων καλωδίων και με κοινή πρόταση για τα Gigafactories»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.