ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να είναι αμείλικτες οι τράπεζες με όλους εκείνους τους επιχειρηματίες και δανειολήπτες που κυκλοφορούν με κότερα, έχουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό και δεν πληρώνουν τα δάνεια τους, ανέφερε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στη ΔΕΘ.
Ακόμα αναφέρθηκε στα προγράμματα επιβράβευσης των συνεπών δανειοληπτών που ήδη έχουν υιοθετήσει κάποιες τράπεζες, λέγοντας πως είναι πολύ καλύτερο να τα προτείνουν οι ίδιες από το να τα επιβάλλει το κράτος. Και κάλεσε όλες τις τράπεζες να υιοθετήσουν ανάλογα προγράμματα επιβράβευσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Βρεττού: Η πρωτοφανής επιτυχία της ΑΜΚ ορόσημο για την αναπτυξιακή πορεία της Credia Bank
- Ηλεκτρική ενέργεια: Παρεμβάσεις ΕΕ στο κόστος ρύπων για να περιοριστεί ο αντίκτυπος του πολέμου στις τιμές
- Μακρόν: Αντιπαρέβαλε στο Τόκιο την «προβλεψιμότητα» της Ευρώπης με το «απρόβλεπτο» των ΗΠΑ
- CrediaBank: Στα 1,135 εκ. ευρώ η προσφορά για την ΑΜΚ – 3,8 φορές η υπερκάλυψη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.