ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερέτριας «Κωνσταντίνος Κανάρης» είπαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένειά του, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους αντάλλαξαν μαζί τους ευχές και δώρα για τις γιορτές. Ανάμεσα στα δώρα που έκαναν στον πρωθυπουργό ήταν ένα γούρι και ένα καράβι.





Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μία φορά και ο Πίνατ, ο σκυλάκος του πρωθυπουργού, ο οποίος υποδέχθηκε τους καλεσμένους ντυμένος Αϊ Βασίλης. Φυσικά δεν παρέλειψαν να του πάρουν και δώρο, λούτρινα παιχνιδάκια.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γραμμή 4 – Κυψέλη: Στον «πάγο» ο μετροπόντικας μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι – Τι λένε υπουργείο, Ελληνικό Μετρό και ΑΒΑΞ
- Πετρέλαιο: Στα 100 δολάρια το Brent με τις αγορές να εστιάζουν στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
- Λεκορνί: Ζητά συνάντηση με τους Σοσιαλιστές για να υπάρξει «συμβιβασμός» για τον προϋπολογισμό της Γαλλίας
- Τουρκία: Ο δήμαρχος της Άγκυρας παραιτήθηκε από το CHP και συνεχίζει ως ανεξάρτητος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.