• Πολιτική

    Μητέρα πιάστηκε να χρηματίζεται από επιχειρηματία για την παρθενιά της κόρης της

    • NewsRoom


    Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια 35χρονη Ρωσίδα, η οποία προσπάθησε -ευτυχώς ανεπιτυχώς- να πουλήσει την παρθενιά της 13χρονης κόρης της σε πλούσιο επιχειρηματία. Η κτηματομεσίτρια Ιρίνα Γκλάντκιχ μπορούσε να πουλήσει με ευκολία όχι μόνο ακίνητα, αλλά και το σώμα της ίδιας της της κόρης, για την απόκτηση ποσού πάνω από 21.000 ευρώ.

    Έφτασε λοιπόν στη Μόσχα με την 25χρονη φίλη της και το 13χρονο κορίτσι για να πουλήσει την πρώτη της νύχτα σε πλούσιο πελάτη. Δεν γνώριζε, όμως, ότι την ώρα που έκλεινε τη συμφωνία μέσα σε πλωτό εστιατόριο απέναντί της βρίσκονταν μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί. Όταν ήρθε η ώρα να πάρει στα χέρια της το αντίτιμο για την παρθενιά της κόρης της, δηλαδή ενάμιση εκατομμύριο ρούβλια, τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί, όπως και τη φίλη της.

    Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών, η Γκλάντκιχ παραδέχθηκε στη διάρκεια της ανάκρισης ότι συνόδευσε την ανήλικη κόρη της από το Τσελιαμπίνσκ (στα Ουράλια όρη) στη Μόσχα. 

    «Ήρθαμε στη Μόσχα για να γνωρίσουμε έναν πλούσιο άνδρα, ώστε να μας προσφέρει οικονομική βοήθεια για σεξουαλικές υπηρεσίες από την κόρη μου», λέει. Ενώ η φίλη της ομολογεί ότι ο στόχος ήταν «να πουλήσουν το δικαίωμα της πρώτης νύχτας» με το κορίτσι.

    Η Γκλάντκιχ, που έχει κι άλλο ένα παιδί, έναν μικρό γιο κι η φίλη της οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ενώ το κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια ανέλαβαν τη φροντίδα της οι υπηρεσίες Πρόνοιας.

    Πηγές της ρωσικής αστυνομίας λένε ότι η Γκλάντκιχ και η φίλη της «βγάζουν τα προς το ζην πουλώντας τα κορμιά τους».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τα 13 παιδιά στην Καλιφόρνια: Έκαναν μπάνιο 1 φορά το χρόνο και λιμοκτονούσαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερμανία: Στους οκτώ ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία

     



    ΣΧΟΛΙΑ