• Πολιτική

    Μήνυμα Τσακαλώτου σε Τσίπρα: Νομίζω θα σκεφτεί το αποτέλεσμα και θα… αναστοχαστεί

    • NewsRoom
    Ευκλείδης Τσακαλωτος

    Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην υπουργός Οικονομικών


    Υποστηρίζοντας πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μεγάλη στις πρώτες κάλπες για να αποφύγει τη συζήτηση για το ποσοστό του κόμματος που δείχνει να πέφτει κάτω από το 20%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εμφανίσθηκε να στέλνει το πρώτο μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα.

    Συγκεκριμένα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε στον ΣΚΑΪ μετά την παρουσίαση των Exit Polls ότι είναι σίγουρος πως ο Αλέξης Τσίπρας θα θελήσει να σκεφτεί σχετικά με το αποτέλεσμα, «να συζητήσει με τους συνεργάτες του και να αναστοχαστεί».

    «Είμαστε δημοκρατικό κόμμα, έχουμε συλλογική όργανα που θα συζητήσουν» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τονίζοντας πάραλληλα πως σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως εκ τούτου έχει ευθύνη απέναντι σε αυτούς που το ψήφισαν.

    Ουσιαστικά επιχείρησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα δεδομένου ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν τα επίσημα στοιχεία αναφορικά με το ποσοστό που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων

    Exit Poll: Σαρωτική νίκη ΝΔ με 40% έως 44% – ΣΥΡΙΖΑ στο 16%-19%, ΠΑΣΟΚ στο 10%-13% – Στη Βουλή «Σπαρτιάτες» και ΝΙΚΗ, στο όριο η Πλεύση



    ΣΧΟΛΙΑ