• Πολιτική

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Δεν με φοβίζουν τέτοιες επιθέσεις

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Βουλευτής ΝΔ


    Μήνυμα πως η επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πολιτικό του γραφείο δεν τον φοβίζει και ότι τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της λειτουργίας της Δημοκρατίας έστειλε την Παρασκευή ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

    Μιλώντας στο ΣΚΑΪ υποστήριξε πως όταν έφτασε η ομάδα των 30 ατόμων, ήταν μέσα στο γραφείο και ετοιμαζόταν να φύγει. «Ο αστυνομικός φρουρός με περίμενε στην είσοδο. Τότε έφτασαν 30 περίπου άτομα, φόρεσαν κουκούλες και κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο κτίριο ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν να απειλούν τον αστυνομικό. Τότε έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε στον αέρα», σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

    «Ήμουν μέσα στο γραφείο και ετοιμαζόμουν να φύγω. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε μια ομάδα, έβαλαν τις κουκούλες, απείλησαν τον αστυνομικό», όπως είπε. Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, τότε ήταν που πυροβόλησε ο αστυνομικός στον αέρα, με αποτέλεσμα να φύγουν οι κουκουλοφόροι προς τα πίσω.

    Όπως είπε «δυστυχώς δεν υπάρχει κανενός αποτυπωμένο το πρόσωπο», ενώ σημείωσε πως οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται. Σε ερώτηση αν επικοινώνησαν μαζί του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είπε: «Όχι δεν έχω καμία επικοινωνία με την ηγεσία του υπουργείου».

    Ο κ. Βαρβιτσιώτης, τόνισε ωστόσο ότι τέτοιες επιθέσεις δεν μπορούν να φοβίζουν και δεν θα τον φοβίσουν. «Όλες αυτές οι επιθέσεις πρέπει να είναι καταδικαστέες σε όποιον και να γίνονται. Όλες αυτές οι επιθέσεις έχουν στόχο την δημοκρατία», σημείωσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον Κουφοντίνα – Πυροβόλησε στον αέρα ο φρουρός (video)



    ΣΧΟΛΙΑ