• Πολιτική

    Μύκονος: Αιματηρό επεισόδιο στην Ψαρού

    Nammos


    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου.

    Στην πλωτή εξέδρα που προσεγγίζουν τα τέντερ των πολυτελών θαλαμηγών, δύο άνδρες που εργάζονται μαζί για αδιευκρίνιστους λόγους διαπληκτίστηκαν. Αρχικά λογομάχησαν έντονα και δευτερόλεπτα αργότερα πιάστηκαν στα χέρια.

    Ως αποτέλεσμα ένας εκ των δύο, 39χρονος εργάτης από τις Φιλιππίνες, έβγαλε από την θήκη του ένα μαχαίρι 11 εκ. και το κάρφωσε δυο φορές δίπλα στο στέρνο του 33χρονου.

    Όταν οι υπόλοιποι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό έτρεξαν και έπεσαν πάνω στον Φιλιππινέζο προκειμένου να τον αφοπλίσουν, όπως κι έγινε. Ο δράστης συνελήφθη από τις Λιμενικές Αρχές της Μυκόνου που έσπευσαν άμεσα στη περιοχή , ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική του νησιού προκειμένου να χειρουργηθεί.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και κάτω από συνεχή ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες ώρες. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς βαρύνεται με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας  από πρόθεση.

    Ο ίδιος φέρει τραύμα στο κεφάλι από την πτώση του στην εξέδρα που συνέβη στην προσπάθεια των υπαλλήλων να τον αφοπλίσουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ με τα εγκλωβισμένα παιδιά στην Ταϊλάνδη – Διακόπτεται για 10 ώρες η επιχείρηση διάσωσης (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Δείτε τι έκανε τουρίστρια που δεν ήθελε να πληρώσει ξαπλώστρα! (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλη διαδικτυακή απάτη: «Πωλούσε» στοιχηματικές υπηρεσίες έναντι αδρής αμοιβής



    ΣΧΟΛΙΑ