• Πολιτική

    Μετά το Γοργοπόταμο του Καμμένου η “Αυγή” τρελαίνει κόσμο: “Ποτέ τους δεν λυγίσανε οι κομμουνιστές!”

    • NewsRoom


    “Μαζί με τον Αλέξη χτίσαμε ένα νέο Γοργοπόταμο” είπε ο Πάνος Καμμένος στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και έπεσαν όλοι ξεροί, κι ενώ όμως νομίζαμε ότι τα είχαμε πια ακούσει όλα από τους συγκυβερνώντες, ήρθε ένα σύνθημα -μέσω Twitter βεβαίως βεβαίως- από την Αυγή να τρελάνει και τους τελευταίους που αντιστέκονταν στην παράνοια της πρόσφατης συνεδριακής συνθηματολογίας!

    «Ούτε σε ξερονήσια, ούτε σε φυλακές, ποτέ τους δεν λυγίσανε οι κομμουνιστές» έγραφε το απίστευτο tweet που ανέβασε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας ρίγος και ανατριχίλα προς … Περισσό μεριά. Εκτός και αν το σύνθημα πήγαινε για τον σύντροφο Κατρούγκαλο που πρόσφατα δήλωσε βαθύτατα κομμουνιστής!

    Οι χρήστες του Τwitter πάντως, δεν φάνηκε να το παίρνουν και πολύ καλά το τιτίβισμα της Αυγής περί κομμουνιστών που δεν λυγίζουν μπροστά σε Μνημόνια και άλλα τέτοια δεινά, και άστραψαν και βρόντηξαν!

    “Υποκλίνομαι, το επίπεδο τρολλάρίσματός σας έχει πλέον πιάσει νέα υψηλά”, ήταν μία από τις πρώτες αντιδράσεις. “Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι Ο μόνος δρόμος είναι Μνημόνιο και πάλη”, σχολίασε κάποιος, ενώ με αφορμή την παρουσία πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο Συνέδριο, ένας άλλος έδωσε το δικό του σύνθημα : “Λοιπον παμε με παλμο . ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ εεε sorry, παρασυρθηκα απο τα προσωπα”. Κάποιοι πάλι ήταν πιο απλοί και λιγότερο ευγενικοί: “Είστε τελείως ηλίθιοι”!

    Tweets kommounistes

    Tweets kommounistes2Tweets kommounistes3

    Τα… “πολεμικά” tweets της Αυγής συνεχίστηκαν για την κάλυψη του Συνεδρίου και η ψυχή μας ξέρει τι άλλο πρέπει να περιμένουμε …

    Διαβάστε ακόμη:  Το νέο νόμισμα του… Twitter είναι από χθες η #Ρωσική_Δραχμή! Χαμός με Hollande

    Μη χάσετε!

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ