ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ψηφισθεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή, όπως δήλωσε σήμερα ο Νίκος Βούτσης αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Βουλής είπε πώς όλα θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Διαβεβαίωσε ότι κατά τη διαδικασία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές και στην Ολομέλεια «θα υπάρξει άπλετος χρόνος, ώστε όλοι να έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε» και πως «όλα αυτά που ακούγονται είναι περί όνου σκιάς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αριθμητική της Συμφωνίας των Πρεσπών: Πώς φτάνουμε στους 151
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Τσίπρας μπορεί να μείνει στην Ιστορία ως προδότης και όχι ως νικητής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά σε Γαστούνη και Κοττέικα Ηλείας – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (Φωτογραφίες)
- Ευρώπη: Νέο κύμα καύσωνα σε πολλές χώρες
- Χριστοδουλάκης: Δεν με τρόμαξε ποτέ η προσωπική μου στοχοποίηση – Τι απαντά σε δημοσίευμα για την DATAMED
- Microsoft: Σχεδιάζει να αυξήσει «σημαντικά» την παραγωγή AI τσιπ επόμενης γενιάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.