• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Μέγαρο Μαξίμου: Ζητά απάντηση από την ΝΔ για την υπόθεση Σαμαρά

    • NewsRoom

    Αντώνης Σαμαράς


    Στα άκρα έχει αποφασίσει να τραβήξει η κυβέρνηση την υπόθεση Σαμαρά μετά τις αποκαλύψεις των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ σχετικά με την λίστα Λαγκαρντ και τα ονόματα τα οποία βρίσκονται μέσα σε αυτή και έχουν άμεση σχέση με την οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού. Όσο μάλιστα ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό σχετικά με για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας τόσο το Μέγαρο Μαξίμου κορυφώνει την ρητορική του απέναντι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Έτσι σε καθημερινή βάση θα επαναφέρουν το θέμα μέχρι η ΝΔ να αναγκαστεί να πάρει θέσει για τις αποκαλύψεις καλύπτοντας τον Αντ. Σαμαρά ή παίρνοντας αποστάσεις από τα έργα και τις ημέρες του πρώην πρωθυπουργού.

    Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα σημείωναν μάλιστα ότι τα στελέχη της ΝΔ στέλνουν την μπάλα στην εξέδρα καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται την αντίδραση των σκληρών Σαμαρικών μέσα στο κόμμα. Ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνουν και τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος εμφανίζεται να εκπροσωπεί την τάση Σαμαρά μέσα στην ΝΔ.

    Σύμφωνα με τα στελέχη της κυβέρνησης το γεγονός ότι μέσα στην λίστα Λαγκάρντ υπήρχαν εκτός από τον στενό συνεργάτη του πρώην προέδρου της ΝΔ Σταύρο Παπαστάυρου και συγγενικά του πρόσωπα -ακόμα και τα ξαδέλφια του- εξηγεί με τον πιο σαφή τρόπο γατί η κυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου κρατούσε μέσα στο συρτάρι την εν λόγω λίστα «εμποδίζοντας» με αυτό τον τρόπο την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.

    Όσο για τις απειλές περί αγωγών εναντίων της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη –με την αιτιολογία ότι υιοθέτησε το δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-τα στελέχη της κυβέρνησης σχολιάζουν ότι η αντεπίθεση είναι μια τακτική για να απεμπλακείς όταν είσαι σε δύσκολη θέση μερικές φορές ωστόσο καταλήγει σε μπούμερανκ.

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/se-10-imeres-tha-kleisei-h-axiologisi-36972-2/36972



    ΣΧΟΛΙΑ