• Πολιτική

    Με τον Τζον Σαρμπάνης συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Σε ιστορικά υψηλό επίπεδο οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ»

    • NewsRoom
    O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Τζον Σαρμπάνης κατά την διάρκεια της συνάντησης τους στο Μέγαρο Μαξίμου

    O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Τζον Σαρμπάνης κατά την διάρκεια της συνάντησης τους στο Μέγαρο Μαξίμου. ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Με τον Τζον Σαρμπάνης, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και διακεκριμένο εκπρόσωπο της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Μεγάρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σαρμάνη για την πολύτιμη συνεισφορά του στη στήριξή και προώθηση των ελληνικών θέσεων στα κέντρα λήψης αποφάσεων των ΗΠΑ.

    Κοινή διαπίστωση ήταν επίσης ότι η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε πυλώνα σταθερότητας, ασφάλειας και κόμβο μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή.

    Τέλος, τονίστηκε ότι οι διμερείς σχέσεις Ελλάδος-ΗΠΑ βρίσκονται σε ιστορικά υψηλό επίπεδο και πως η στρατηγική συνεργασία των δύο πλευρών έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό.

    Διαβάστε επίσης:

    Θεοδωρικάκος: Ξεκινά άμεσα η διαδικασία για την επέκταση του φράκτη στον Έβρο



    ΣΧΟΛΙΑ