ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής: Μνημόνιο Συνεργασίας με την Uber για την προστασία γυναικών-θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας
Με τη Γεωργία Λαλέ, «την εικαστικό που ανέδειξε μέσω της Τέχνης τις τρομακτικές διαστάσεις της έμφυλης βίας στην Ελλάδα», αυτή που έφτιαξε τη ροζ σημαία, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κ. Κασσελάκης σχολιάζει ότι «ο υπουργός των υποκλίσεων στον Ερντογάν, αποφάσισε να λογοκρίνει την Τέχνη και να υποκλιθεί εκείνες τις ημέρες στην Ακροδεξιά», για να προσθέσει ότι «ο καθένας διαλέγει πού ”υποκλίνεται”. Άλλοι μπρος στα συμφέροντα και τους συμβιβασμούς, άλλοι στην Τέχνη και το δίκιο των ανθρώπων».

Σήμερα συναντήθηκα με τη Γεωργία Λαλέ. Την εικαστικό που ανέδειξε μέσω της Τέχνης τις τρομακτικές διαστάσεις της έμφυλης βίας στην Ελλάδα.
Ο υπουργός των υποκλίσεων στον Ερντογάν, αποφάσισε να λογοκρίνει την Τέχνη και να υποκλιθεί εκείνες τις ημέρες στην Ακροδεξιά.
Ο καθένας… pic.twitter.com/NTJESSVy3g
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) January 25, 2024
Διαβάστε επίσης:
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης – Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης για καταλήψεις σε ΑΕΙ: Όπου κληθούν οι Αρχές θα επιβάλουν τον νόμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζάκυνθος: Πώς έχασε τη ζωή του το 2χρονο παιδί από την επίθεση σκύλου
- Γεραπετρίτης από Κατάρ: Η Ελλάδα μπορεί να λειτουργεί ως έντιμος διαμεσολαβητής και αξιόπιστος συνομιλητής στην ευρύτερη περιοχή
- Τραγωδία νότια της Κρήτης – Εντοπίστηκαν 18 νεκροί αλλοδαποί από ημιβυθισμένη λέμβο
- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Επεισόδια στην πορεία στην Αθήνα (Φωτογραφίες)