• Πολιτική

    Μαξίμου σε ΝΔ: «Δεν μπορεί να μας κουνά το δάχτυλο, αποκαλύπτοντας δήθεν έγγραφα φωτιά»

    • NewsRoom
    Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας. Πρωθυπουργός


    Απάντηση στις αποκαλύψεις της ΝΔ για τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η ίδια η κυβέρνηση, με εισήγηση των Παναγιώτη Κουρουμπλή και Νίκο Βούτση  (υπουργών Εσωτερικών από το 2015 έως το 2016) ζητούσαν την αναβολή των κατεδαφίσεων των αυθαιρέτων στην Αττική, επιχειρεί να δώσει το Μέγαρο Μαξίμου.

    Στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού δεν απαντά στην ουσία των καταγγελιών της ΝΔ, παρά αποκαλεί τα έγγραφα «δήθεν έγγραφα φωτιά». Κατά τα λοιπά, επιτίθεται στη ΝΔ καταγγέλλοντας την πως δεν στηρίζει στην πράξη την απόφαση της κυβέρνησης ενώ την χαρακτηρίζει ως το «κόμμα της πελατείας, των ρουσφετιών, και της αυθαιρεσίας»

    «Η ΝΔ δείχνει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο», αναφέρει γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. «Ξέρει να φωνάζει, αλλά όταν έρχεται η ώρα των έργων, των μεταρρυθμίσεων και της αποφασιστικότητας, αποδεικνύεται ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι το παλαιού πολιτικού συστήματος. Επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το κόμμα της πελατείας, των ρουσφετιών, και της αυθαιρεσίας».

    «Δεν μπορεί, λοιπόν, το κόμμα των “αναψυκτηρίων” και των καταπατητών, το κόμμα που αποκαλεί “ηλίθια” την πρακτική χαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων, να μας κουνάει το δάχτυλο αποκαλύπτοντας, δήθεν, έγγραφα “φωτιά”», τονίζεται στην ανακοίνωση.

    «Καλά θα κάνει η ΝΔ να στηρίξει και στην πράξη τη χθεσινή νομοθετική πρωτοβουλία και να μην υπονομεύει, σε κάθε βήμα της, την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το αποκορύφωμα της υποκρισίας: Βούτσης και Κουρουμπλής έδιναν εντολή να μην γίνουν κατεδαφίσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοροϊδεύουν τους πυρόπληκτους με μισές «συγγνώμες»: Λυπούμαστε, αλλά ήμασταν απασχολημένοι με τα μνημόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μάχη με τα αυθαίρετα ξεκίνησε με έναν… μαντρότοιχο στη Χαλκιδική



    ΣΧΟΛΙΑ