• Πολιτική

    Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης έχει νεύρα, κουρελιάστηκαν οι ισχυρισμοί του

    • NewsRoom
    τσιπρας-αλεξης

    Ο Αλέξης Τσίπρας


    Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία, η οποία σχολίασε έντονα την συντονισμένη κίνηση των έξι πρόθυμων βουλευτών που ζητούν να προσμετρούνται οι ψήφοι τους στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία παραμένοντας εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε το Μαξίμου με ένα ακόμα Non-paper.

    “Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης παρά την ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση και τις διαδοχικές κοινοβουλευτικές ήττες στις ονομαστικές ψηφοφορίες, επέμεναν να αμφισβητούν την κυβερνητική πλειοψηφία”, αναφέρουν πηγές της κυβέρνησης.

    Σχολιάζουν ότι “σήμερα που οι ισχυρισμοί του κ. Μητσοτάκη κουρελιάστηκαν άπαξ δια παντός, είναι λογικό να έχει νεύρα”.

    Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ανέφερε πως «η χυδαία επίθεση της ΝΔ στους 6 βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση, είναι αποκαλυπτική, τόσο της δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκεται ο Κ. Μητσοτάκης, όσο και της αδυναμίας του να αντιπαρατεθεί με πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις»

    H ΝΔ σε προηγούμενη διαρροή της ανέφερε πως  «η κυβέρνηση γίνεται κουρελού και με τη βούλα. Αν κάτι ωστόσο πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια κοινοβουλευτικά χρονικά είναι ότι ανάμεσα στα έξι δεκανίκια του κ. Τσίπρα μπορεί κανείς να βρει και δύο βουλευτές υβρίδια, καθώς οι κ.κ Ζουράρις και Παπαχριστόπουλος ισχυρίζονται ότι θα ανήκουν ταυτοχρόνως και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Και με τη βούλα «κυβέρνηση-κουρελού»- Συνταγματικά ανυπόστατο το πληρεξούσιο των 6

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποτάμι κατά Δανέλλη: Θα είναι σαν να μην είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα είναι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλαλούμ: Υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ θα μετρούν οι ψήφοι των 6 «πρόθυμων», χωρίς να προσχωρούν σε αυτόν!



    ΣΧΟΛΙΑ