• Πολιτική

    Μάντζος: Ο κ. Σκέρτσος αγνοεί τις διαπιστώσεις και συστάσεις διεθνών οργανισμών


    Στον κ. Άκη Σκέρτσο απάντησε πριν από λίγο, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o κ. Δημήτρης Μάντζος, όσον αφορά τα σχόλια στα οποία προχώρησε ο πρώτος για το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

    Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, χαρακτήρισε το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ως ακοστολόγητο και επικίνδυνο.

    «Ο κ. Σκέρτσος ενοχλείται όταν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μιλά για Φορολογική Δικαιοσύνη, προφανώς επειδή θίγει τους ισχυρούς φίλους της προηγούμενης Κυβέρνησης. Την ίδια ώρα, αγνοεί για πολλοστή φορά τις διαπιστώσεις και συστάσεις διεθνών οργανισμών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μάντζος και συνέχισε:

    «Σε πείσμα όσων λέει η ΝΔ, ο ΟΟΣΑ θεωρεί αναγκαία τη δικαιότερη φορολόγηση των μερισμάτων, μαζί με ελάφρυνση των βαρών της μισθωτής εργασίας, όπως ακριβώς προτείνουμε. Και όπως, ακριβώς, ισχύει ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

    Άραγε, είναι «φορομπηχτική πολιτική» η εναρμόνιση με ό,τι συμβαίνει στην ΕΕ; Είναι «φοροεπιδρομή» η φορολόγηση των υπερκερδών τραπεζών και ενεργειακών εταιρειών;
    Πώς ορίζει τη «μεσαία τάξη» τελικά η ΝΔ;

    Πλέον είναι εμφανές:
    Η ΝΔ δεν αγωνίζεται μόνο για την επιστροφή της στην εξουσία. Αλλά και για τη διατήρηση των συμφερόντων όσων τη στηρίζουν, εις βάρος των ευάλωτων.
    Αυτός, τελικά, είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος».

    Διαβάστε επίσης:

    Σκέρτσος: Το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι ακοστολόγητο και επικίνδυνο 

    Μητσοτάκης από Σητεία: «Κανένας εφησυχασμός- Όλοι ξανά στις κάλπες»



    ΣΧΟΛΙΑ