ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Με καθυστέρηση μίας ημέρας, ο κ. Μητσοτάκης αποσύρει τον “μαρτυριάρη” κ. Πνευματικό», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, για την αποχώρηση του κ. Πνευματικού από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια.
Ο κ. Μάντζος υποστήριξε πώς δεν το έκανε «για τις απαράδεκτες κυνικές δηλώσεις του, αλλά γιατί “μαρτύρησε” ότι η απαξίωση και αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι πολιτική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας».
Πρόσθεσε ότι «είχε σε ανύποπτο χρόνο προειδοποιήσει και ο σημερινός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σκέρτσος, προεξοφλώντας ότι δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε ένα “πολυτελές” Σύστημα Υγείας. Πραγματικά και διαχρονικά ανάλγητοι».
Διαβάστε επίσης:
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ με το πρόγραμμά του είναι δίπλα στον αγρότη
Μητσοτάκης από Στυλίδα: Η ισχυρή αυτοδυναμία προϋπόθεση για τις μεγάλες αλλαγές στη χώρα
Σκέρτσος για οικονομικό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Ξαναζεσταμένο φαγητό σε καινούργιο «πιάτο»
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.