Πολιτική

Μ. Σπυράκη: Ο Τσίπρας είναι μάλλον ο τελευταίος Έλληνας που βλέπει επιτυχίες της κυβέρνησης

  • NewsRoom

Μαρία Σπυράκη


Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα ανέφερε στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Η κ. Σπυράκη κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως προσπάθησε για μια ακόμα φορά να διχάσει τους πολίτες, χωρίς να πείθει κανέναν για το έργο της κυβέρνησής του.

Αναλυτικά η δήλωση της Μ. Σπυράκη:

«Ο κ. Τσίπρας είναι μάλλον ο τελευταίος Έλληνας που βλέπει μόνο επιτυχίες σε όσα έκανε η κυβέρνησή του από τον Ιανουάριο του 2015. Αρνήθηκε να αναλάβει και πάλι οποιαδήποτε ευθύνη. Από τα δισεκατομμύρια που φόρτωσε στους Έλληνες με τους πειραματισμούς του μέχρι και την εθνική τραγωδία στο Μάτι.

Αμετανόητος προσπάθησε και σήμερα να διχάσει. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Όσους μήνες του απομένουν, όσα πρόσωπα και αν ανακυκλώσει στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του, κανέναν πια δεν πείθει. Ούτε καν τους συντρόφους του που τον χειροκρότησαν σαν από υποχρέωση.

Η μόνη αλήθεια που είπε σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι ότι το κόμμα του είναι πλέον η απόλυτη προτεραιότητά του. Είναι η απόδειξη ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να κρατηθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επερχόμενη ήττα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τον Πάνο Σκουρλέτη πρότεινε για γραμματέα του κόμματος στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας επέλεξε τον Σκουρλέτη για να διαχεριστεί την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ως γραμματέας