• Πολιτική

    Λοβέρδος για ντύσιμο βουλευτών: «Έρχονται με περιβολή παραλίας» – Ποιους φωτογραφίζει

    Ανδρέας Λοβέρδος


    Την παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής (άρθρο 75) από βουλευτές που δεν εμφανίζονται ευπρεπώς ενδεδυμένοι στις συνεδριάσεις, επισήμανε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος. Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε το λόγο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας για να επισημάνει ότι στη σημερινή συνεδρίαση υπήρξαν δύο παραδείγματα στην αίθουσα που «ξεχειλίζουν το ποτήρι» και για να υπογραμμίσει ότι δεν είναι δυνατό να εμφανίζονται βουλευτές «με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία».

    Σύμφωνα με το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές oφείλoυν να εμφανίζoνται και να συμπεριφέρoνται με τρόπo πoυ να ανταπoκρίνεται πρoς τη σoβαρότητα τoυ επιτελoύμενoυ έργoυ. Επίσης οφείλουν να απoφεύγoυν ενέργειες πoυ παρενoχλoύν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και να συμβάλλoυν καθένας ατoμικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Boυλής.

    Αφορμή κατά πληροφορίες για το σχόλιο του κ. Λοβέρδου αποτέλεσε η ανάλαφρη και εξόχως καλοκαιρινή παρουσία του βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Πάλλη, με ροζ πουκαμισάκι έξω από το παντελόνι και γενικότερο «άνετο στυλ», ενώ την όλη εικόνα «παραλίας» συνέθετε και ο Ηλίας Κασιδιάρης με μπλε κοντομάνικο μπλουζάκι.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λοβέρδος για Τούμπα: Ξεπεράστηκαν όλα τα όρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Λοβέρδος: «Διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Α. Λοβέρδος: Ανήθικο το πεονέκτημα της κυβέρνησης



    ΣΧΟΛΙΑ