ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διέψευσε τις φήμες περί καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω της επιδημίας του κορονοϊού η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας» είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία, ωστόσο, ανακοίνωσε ότι από την Τετάρτη κλείνουν όλα τα εμπορικά καταστήματα εκτός από φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, πρατήρια υγρών καυσίμων, τράπεζες και ο,τιδήποτε σχετίζεται με τον εφοδιασμό της αγοράς.
Επίσης, η κ. Πελώνη ανακοίνωσε ότι συντονιστικό ρόλο στην κρίση αυτή αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλίας και πως από αύριο και μέχρι τέλος Απριλίου καταργείται ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.
Ακόμη, σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.
Επίσης, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζήτησε οι ναοί να μείνουν ανοιχτοί μόνο για προσευχή.
Παράλληλα, δήλωσε ότι σήμερα αποφασίστηκε ότι ολόκληρο το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ θα τεθεί στη διάθεση του συστήματος υγείας για την πανδημία του κορονοϊού.
Ακόμη, ανακοίνωσε την αναστολή για δύο εβδομάδες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ.
Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έγινε σήμερα από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.
Σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση ανέφερε πως «στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια της υγείας όλων των συμμετεχόντων, το briefing από αύριο, θα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωζώνη: Επιστροφή σε εμπορικό πλεόνασμα €8,6 δισ. τον Ιούνιο – Άλμα 14,4% στις εξαγωγές
- Τζόσουα Κούσνερ (Thrive Capital): Γιατί επενδύει 215 εκατομμύρια δολάρια στην Amazon
- Χρηματιστήριο: Τα διυλιστήρια έδωσαν τον τόνο — Νέα υψηλά για Motor Oil και ΕΛΠΕ
- Χαλκιδική: Ο Δήμος Κασσάνδρας ανέστειλε λόγω της φωτιάς όλες τις εκδηλώσεις για τον Δεκαπενταύγουστο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.